Ben jij die vervelende vliegen en muggen ook beu?

0
(0)

Het voorjaar is in volle gang. Er zijn al dagen bij dat je de zomer kan ruiken. De dagen worden langer, de vogels zingen je wakker. Het ontbijt kan in de tuin genuttigd worden, de ramen en deuren zetten we wagenwijd open. Frisse lucht stroomt naar binnen. Heerlijk! Totdat er ook vliegen naar binnen gaan of dat je elke nacht van de muggen wakker wordt. Daar kan je wat aan doen!

Horren van Woonwinkel Hulsink

Woonwinkel Hulsink in Oldenzaal

Horren op maat

Geen raam of deur is te groot of er bestaan geschikte horren voor. Met een hor laat je de frisse lucht fijn je huis in en houd je de zoemende insecten buiten. Optimaal ventileren doordat het gaas in je hor alle vliegende vriendjesSoorten groendaken,

Woonwinkel Hulsink in Oldenzaal

daar laat waar ze horen; buiten! Horren zijn er voor ramen die zowel naar binnen als buiten openen. Zelfs voor draaikiepramen. Ook in nagenoeg elke deur past een hor.

Of je een enkele deur naar binnen of buiten draaiend hebt of dubbele tuindeuren of een schuifpui. Een hordeur kopen kan gewoon!

Horrengaas kopen

Zeker als je gaat voor raamhorren op maat of een hordeur op maat zit je altijd goed. Want als je een hor wilt, dan wil je dat het goed aansluit, en niet dat insecten alsnog via kieren naar binnen komen. Je kan kiezen voor standaard horrengaas. Heb je hooikoorts dan raden we je aan te vragen naar speciaal pollen werend gaas. 90% van de pollen blijven dan samen met de insecten buiten.

Soorten hordeuren en raamhorren

Er bestaan hordeuren voor dubbele tuindeuren of een schuifpui die je opzij schuift. Je kan kiezen voor een ‘gewone’ schuifdeurhor of een plissé hordeur, deze neemt geen extra ruimte in want de hor rolt als het ware op. Dan heb je nog de pendeldeur; deze sluit vanzelf; superhandig als je je handen vol hebt met een dienblad met lekkere hapjes en drankjes.

Bij een hor voor je raam kan je kiezen voor een rolhor, inzethor, een combi van deze twee of een vaste hor. Dit is ook afhankelijk van welk soort raam je hebt. Woonwinkel Hulsink in Oldenzaal heeft alles op het gebied van horren voor elk raam. Voor uitzetramen, dakramen, draaikiepramen en…gewone ramen.

Inzet horren kopen

En dat geldt natuurlijk ook voor alle andere horren; als je daar een bezoekje brengt, informeer direct naar het inmeten en monteren. Wel zo fijn dat alles in één keer perfect werkt. Kom maar op met die lange, warme zomer!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *