Deze trends zijn niet te missen in 2022

0
(0)

NORTH U BANK

De leukste woontrends voor 2022

Ben je op zoek naar de leukste woontrends voor 2022? Dan zit je hier goed, want wij zochten uit welke trends niet te missen zijn in 2022. Zo zien we vooral zachte materialen en ronde vormen terugkomen in het interieur. En dat is niet het enige. Benieuwd wat er nog meer on-trend is en absoluut niet mag ontbreken in jouw interieur? Lees snel verder en ontdek de woontrends voor 2022!

Organische vormen

In 2022 gaan we vooral organische vormen zien. Dit is namelijk helemaal on trend en naar verwachting zal deze trend nog lange tijd in blijven. Zo was deze trend afgelopen jaar al te zien en heeft deze zich op diverse manieren ontwikkeld. Het begon hierbij met vazen, prints en accessoires en nu zijn organische vormen vrijwel overal in terug te zien. Denk bijvoorbeeld aan een mooie U-bank gecombineerd met een ronde poef.

Meubels van teddystof

Ook teddy is een ontzettend fijne trend die in 2022 weer veel gezien wordt. Bij de teddy trend wordt de bouclé stof in diverse meubels en accessoires verwerkt. Teddy geeft je interieur een warme en geborgen uitstraling. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor meubels van teddystof in huis. Ga voor een mooie stoel van teddystof met een bijpassende poef of koop een vloerkleed van bouclé stof.

Smart home apparaten

Ook smart home apparaten worden steeds meer in huis gezien. De technologie ontwikkelt zich steeds maar weer door en dat zien we ook steeds meer terug in het interieur. Door smart home apparaten aan je interieur toe toe voegen, kun je je wooncomfort vergroten. En het fijne is dat deze apparaten steeds toegankelijker en betaalbaarder worden. Bovendien worden de uitvindingen steeds slimmer, doordat er steeds meer functionele meubels worden gemaakt die beschikken over diverse technologieën. Smart home apparaten kunnen dus niet in het interieur van de toekomst ontbreken.

Lichte tinten

In 2022 worden lichte en natuurlijke tinten ook volop gezien in het interieur. Denk aan tinten zoals olijfgroen, lichtblauw, crème, enzovoort. Met deze trend kun je jouw interieur van een rustgevende uitstraling voorzien. Combineer deze kleuren vervolgens met meubels in organische vormen om je interieur tevens een zachte uitstraling te geven.

Ga jij ook voor de nieuwste woontrends van 2022? Bekijk eens welke trend jou het meest aanspreekt en ga online op zoek naar trendy items voor in huis.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F