Dit zijn de beste opties voor een nieuwe bedrijfsvloer

0
(0)

Of je nou een showroom hebt, een winkel of een ander soort pand. Als je klanten of leveranciers over de vloer krijgt is het belangrijk dat de vloer ook in orde is. De vloer is namelijk onderdeel van de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is een nette vloer natuurlijk ook een stuk veiligheid. Het is dan ook een van de eerste en belangrijke zaken die je moet regelen voordat je open gaat. Maar, wat is nou de beste bedrijfsvloer? In dit artikel helpen we je daar verder mee.

Bedrijfsvloeren

Vloer voor een werkplaats

Er zijn natuurlijk heel veel bedrijven die een magazijn, loods of werkplaats hebben. Grote kans dat daar gewerkt wordt met verschillende materialen en vloeistoffen. Het is dan wel belangrijk dat je een vloer hebt, die daar ook tegen kan om de veiligheid te waarborgen. Een vloeistofdichte PVC vloer is dan bijvoorbeeld een optie. Deze garagevloer is stevig en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is deze volledig antislip, waardoor je ook niet uit kan glijden als er vloeistoffen op de grond liggen. De vloer is dan niet alleen ideaal voor een magazijn of loods, maar ook zeker voor bijvoorbeeld een autogarage, waar veel smeer en olie op de grond kan vallen.

Vloer voor een showroom of kantoor

Een vloer kan natuurlijk veel uitstralen. Dat ligt aan het type vloer en bijvoorbeeld de kleur ervan. Met PVC kliktegels kun je een combinatie maken van verschillende kleuren tegels. Ideaal als je bijvoorbeeld een bepaald gedeelte in je showroom uit wil lichten. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste auto die je hebt binnen gekregen, deze mag wel even in het middelpunt van belangstelling staan. Dat kun je dus eenvoudig creëren door PVC kliktegels in de showroom te laten leggen. Net zoals bij de vloeistofdichte PVC vloer zijn deze tegels ook weer heel sterk. Daarnaast is het een handig kliksysteem, waardoor je de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Het PVC is ook gerecycled, waardoor je als bedrijf ook milieuvriendelijk bezig bent. De tegels zijn antislip, dus ook met natte schoenen zul je niet uitglijden. Een ander voordeel is dat ze geluiddempend zijn. Wel zo handig als je kantoor bijvoorbeeld beneden zit. De tegels zijn ook voor kantoor geschikt natuurlijk, daarmee kun je bijvoorbeeld belangrijke plekken aangeven, zoals de koffieautomaat!

Winkelvloer

Vloer voor een winkel

Bedrijven kiezen steeds vaker voor een PVC-vloer. Dat is ook niet gek, want het is een erg mooi materiaal. Elke winkel of andere bedrijfsruimte kan een hele andere uitstraling krijgen, wanneer de PVC vloer is gelegd. Dit komt doordat je uit veel verschillende kleuren en patronen kan kiezen, zodat je ook voor een chique uitstraling kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan een hout- of natuursteen look, dat geeft meteen een andere uitstraling dan een kale betonvloer. Daarnaast is dit type vloer erg krasbestendig, waardoor je er jaren van kunt genieten. Je interieur schoonmaken is dan ook een fluitje van een cent. 

Bovendien is een PVC-vloer ook een hele veilige vloer. Dit komt door de stroeve structuur, waardoor je een antislip effect krijgt. Daarom is deze vloer ideaal voor in een winkel. Mochten mensen in de regen binnen komen met natte schoenen, kunnen ze niet snel uitglijden, waardoor je de veiligheid kan waarborgen. 

Dus wil je nieuwe bedrijfsvloeren laten leggen? Overweeg dan zeker om voor een PVC-vloer te kiezen. Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende opties, die ook bij verschillende bedrijfsruimtes passen. Een PVC-vloer kan namelijk ook in een showroom of kantoor gelegd worden in plaats van de kliktegels. De PVC-kliktegels zijn natuurlijk ook niet alleen voor een showroom of kantoor geschikt, maar kunnen ook geplaatst worden in een winkel bijvoorbeeld. Je kunt dus veel kanten op met deze type vloer, omdat het een veelzijdig materiaal is.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F