Een must-have voor bedrijven: een fietsenrek

0
(0)

Als je een bedrijf begint, moet je aan vele zaken denken. Als je als bedrijf ook een fysiek pand hebt, heb je nog meer dingen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting en aankleding van je pand. Maar, ook aan praktische zaken, zoals parkeerplekken en fietsenrekken. Dit zijn zaken die handig zijn voor klanten die je bedrijf bezoeken, maar ook voor jouw werknemers. Maar, welke fietsenrek is nou voor jouw bedrijf het meest geschikt? We zetten ze voor jou op een rijtje.

Fietsenrek met Fiets

Stap 1: Kies het soort fietsenrek

Voor sommige mensen zullen alle fietsenrekken op elkaar lijken, maar dat is uiteraard niet zo. Denk bijvoorbeeld maar terug aan je schooltijd en vergelijk die fietsenstalling met die op het station. Grote kans dat je bij beide fietsenrekken verschillen kunt opmerken. Maar, welk fietsenrek is nou geschikt voor bij jullie bedrijf of instantie? Uiteraard ligt dat aan de ruimte die je hebt en voor wie je het fietsenrek wil plaatsen. 

Bedenk eerst wat voor soort rek je nodig hebt. Heb je een relatief klein bedrijf, dan is een enkellaags fietsenrek wellicht al voldoende en zelfs daar heb je er weer verschillende van. Als je veel personeel hebt, heb je wellicht ook een aparte ruimte om de fietsen te stallen, een dubbellaags fietsenrek kan dan weer heel ideaal zijn. Dankzij dit type fietsenrek kun je heel veel fietsen kwijt. 

Heb je geen aparte ruimte, waar je personeel hun fietsen kwijt kan? Dan kan een fiets overkapping of stalling weer heel geschikt zijn. Een stalling is een veiligere optie, omdat de fietsen achter slot en grendel staan. Een fiets overkapping zorgt er weer voor dat je fiets zoveel mogelijk droog blijft. Die overdekte fietsenrekken kun je natuurlijk ook voor je klanten gebruiken. 

Stap 2: Kies het type fietsenrek

Enkellaags Fietsenrek

Als je goed in gedachte hebt, wat voor ruimte je hebt voor de fietsenrekken en welk soort rek je wil, is het tijd om het type te kiezen. Vaak zul je in ieder geval een enkellaags fietsenrek aan willen schaffen voor de klanten die bij je over de vloer komen. Zo’n enkellaags fietsenrek is al voldoende voor als je een winkel of showroom hebt bijvoorbeeld. 

Zoals we al eerder zeiden zijn er ook van de enkellaagse rekken, weer verschillende types te koop bij Klaver. Deze zetten we hieronder op een rijtje. 

Het cobra fietsenrek

Dit is het meest verkochte en dus ook het meest gebruikte fietsenrek. Het rek is geschikt voor de meest verschillende fietsen. Daarnaast heb je voldoende ruimte tussen de fietsen, wat heel gebruiksvriendelijk is. 

Het Krait fietsenrek

Net zoals de cobra is ook dit rek weer geschikt voor de meeste fietsen en heb je ook voldoende afstand tot elk andere fiets. Het verschil tussen de cobra en de krait is voornamelijk de vormgeving. Het krait fietsenrek is wat strakker en de cobra heeft meer ronde vormen. 

Het mamba fietsenrek

Ook dit fietsenrek heeft dezelfde voordelen als die van de cobra en de krait. De mamba is alleen net wat flexibeler, aangezien deze zowel als enkelzijdig en als dubbelzijdig fietsenrek te koop is. Met dubbelzijdig bedoelen we dan dat je van beide kanten je fiets erin kan stallen. Hierdoor heb je maar één rek nodig, maar kun je wel dubbel zoveel fietsen kwijt. 

Het viper fietsenrek

Dit fietsenrek kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijke oprijgoot. Daarnaast is dit fietsenrek ook heel geschikt voor mensen die manden, kratten of rekken voor op hun fiets hebben zitten. Parkeren in een viper fietsenrek is voor deze mensen geen probleem. 

Het woma fietsenrek

Dit fietsenrek heeft weer dezelfde uitstraling als bijvoorbeeld het mamba fietsenrek. Het voordeel van de woma is dat deze geschikt is voor elke soort fiets.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F