Verhuizen? Vergeet dit niet te regelen

Aanhangwagen Huren

Dit moet je regelen bij een verhuizing

Ga je verhuizen? Als je gaat verhuizen zijn er verschillende dingen die je moet regelen. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdozen kopen en een aanhangwagen huren. En dat is nog niet eens het enige. Gelukkig hebben wij voor je op een rijtje gezet wat belangrijk is om te regelen als je gaat verhuizen. Lees snel verder en ontdek wat je niet mag vergeten als je gaat verhuizen.

Ruim je oude woning op

Ga je verhuizen, dan wordt het tijd om je oude woning goed op te ruimen. Wat wil je meenemen naar je nieuwe woning en wat juist niet? Om een nieuwe en frisse start te maken in je nieuwe woning, kun je ervoor kiezen een grondige opruimmethode toe te passen. Gooi echter niet zomaar spullen weg, maar bekijk of iemand anders in jouw omgeving deze spullen misschien nog kan gebruiken. Je kunt ze ook aan de kringloop doneren of op Marktplaats zetten om te verkopen. Daarnaast is het ook altijd goed om je huis eerst op te knappen, voordat je je huis gaat verkopen.

Meet het nieuwe huis op

Zorg ervoor dat je alle ruimtes van het nieuwe huis grondig opmeet. Passen als je meubels en andere spullen in je woning of moet je een gedeelte van je huidige meubels juist vervangen? En moet dit meteen of na het verhuizen? Bekijk ook goed waar de stopcontacten zitten en op je apparaten zoals koelkast, vriezer en wasmachine goed in de ruimtes passen.

Huur een ladderlift

Een ladderlift huren is zeker aan te raden als je naar een hoge verdieping verhuist of juist je spullen omlaag moet vervoeren. Je kunt hiermee de meubels veilig vervoeren en hebt minder kans op schade. Ook gaat het vervoer van je meubels juist sneller, omdat je niet met je helpers met je meubels door het trappenhuis hoeft te sjouwen.

Regel verhuisdozen en ander materiaal

Ga je verhuizen, dan is het ook zeker belangrijk om verhuisdozen en ander materiaal te regelen. Des te eerder je hieraan begint, hoe eerder je ook je spullen kunt gaan inpakken. Je kunt online via diverse websites verhuisdozen kopen en zelfs huren. Vergeet niet overige verhuisbenodigdheden aan te schaffen, zoals spanbanden, verhuisdekens, inpakmaterialen, meubelhoezen, stift en etiketten.

Regel opslagruimte

Denk je opslagruimte nodig te hebben? Zorg er dan voor dat je dit tijdig regelt, zodat je zeker weet dat je spullen een plek hebben als je gaat verhuizen. Soms kun je hiervoor bij een verhuisbedrijf terecht. Bekijk eens wat de opties en prijzen zoal zijn.

Wij wensen je veel succes met onze tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *