Een noodstroomvoorziening kan noodzakelijk zijn

We weten allemaal dat in een ziekenhuis, waar de specialisten aan het opereren zijn, een constante elektriciteitsvoorziening van levensbelang is. Wanneer de spanning wegvalt en er geen voorzieningen zijn aangebracht, kan een dergelijke operatie verkeerd aflopen. Zodra de spanning wegvalt, zal een noodstroomvoorziening ervoor zorgen dat er direct weer spanning wordt geleverd. De noodstroomvoorziening zal bij zo’n voorval de elektriciteitsvoorziening direct overnemen.

Stroomvoorziening

Vormen van een noodstroomvoorziening

Het maakt in principe niet uit hoe een noodstroomvoorziening werkt. Vaak wordt er een UPS systeem gebruikt. Een UPS (Uninterruptible Power Supply) is een back up via een accu. Zodra hierbij de stroom uitvalt, zal de voorziening van de nodige elektriciteit direct worden overgenomen door een accu. Op deze manier kunnen ziekenhuizen gewoon doorwerken en ook de personeelsleden op een kantoor kunnen hun computers blijven bedienen. In een gewone situatie zal de elektronica in de UPS ervoor zorgen dat de ingebouwde accu geladen blijft. Wanneer de netspanning wegvalt, wordt onmiddellijk de noodstroomvoorziening van de UPS aangesproken. Er zal in een oogwenk worden overgeschakeld naar het noodverbruik. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een noodstroomaggregaat(NSA) of een generator. Deze kunnen gedurende een langere periode een groot vermogen leveren.

De levering van noodstroomaggregaten en UPS systemen

Bij de firma Endenburg kunt u een noodstroomvoorziening aanschaffen. Endenburg is gespecialiseerd in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van een elektrotechnische systemen. Hierbij kunt u denken aan energie, licht, besturing en regeling. Wanneer u dus uw energievoorziening en continuïteit wilt waarborgen, dan bent u bij Endenburg aan het juiste adres. Ze installeren en onderhouden betrouwbare energie- en noodstroomvoorzieningen. Omdat op sommige plaatsen de energievoorziening niet onderbroken kan en mag worden, moet de overname bij uitval direct plaatsvinden. In ziekenhuizen kan een stroomuitval levens kosten en bij datacenters de samenleving ontwrichten. Ook kan het wegvallen van de spanning bij de Defensie de bijdrage aan onze veiligheid in gevaar komen. Om die problemen te voorkomen, moet er op de belangrijke plaatsen een goede noodstroomvoorziening zijn aangebracht. Endeburg heeft veel vakmanschap om op een betrouwbare manier noodstroomvoorzieningen aan te leggen die altijd betrouwbaar zijn. Ze werken met betrouwbare onderhoudsconcepten om een feilloze werking van uw noodstroomvoorziening te kunnen garanderen. Bij Endenburg wordt met specialisten gewerkt die alles weten op het gebied van de UPS systemen, generatoren en alle nodige besturingen om uw energievoorziening veilig te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *