Een opslagruimte: echte aanwinst voor jouw bedrijf

0
(0)

Als je een eigen bedrijf hebt is het goed om een opslagruimte te hebben. Deze ruimte kan namelijk een echte aanwinst zijn voor jouw bedrijf. Als ondernemer kun je haast niet zonder. Begin vandaag nog met het huren van zo’n opslagruimte. Wil je weten waarom? In dit artikel lees je wat je zoal met zo’n opslagruimte kunt.

Opslagruimte

Ruimte voor gereedschap

Heb je een eigen bouwbedrijf of ben je ZZP’er in de bouwsector? Dan heb je vast en zeker heel veel gereedschap. Dat moet je natuurlijk ook ergens op kunnen slaan. Veel mensen kiezen ervoor om hun schuur of garage daarvoor te gebruiken. In de eerste maanden is dat best prima, maar op den duur wil je ook gewoon een eigen plekje hebben.

Het is namelijk goed om werk en privé gescheiden te houden. Als je jouw gereedschap opslaat op privé-terrein heb je die scheiding niet. Bovendien heb je een schuur en garage al vaak nodig voor de opslag van je persoonlijke spullen. Jouw partner is er dan vast ook niet blij mee als die ruimtes volstaan met jouw gereedschap.

Bovendien kan het ook gevaarlijk zijn met kleine kinderen. Ze kunnen zomaar in de schuur komen en spullen bemachtigen. Je wil natuurlijk niet dat ze zich bezeren aan een zaag of vast komen te zitten onder ander gereedschap. Genoeg reden dus om een opslagruimte te huren voor jouw gereedschap.

Plek voor de voorraad

Je kunt ook een opslagruimte huren om jouw voorraad op te slaan. Heel veel e-commerce bedrijven beginnen vanuit een zolderkamer thuis. Ook dan worden de schuur en garage weer ingepikt om de voorraad kwijt te kunnen. Op den duur raakt je partner dat beu. In dat geval kun je beter een plekje voor jezelf zoeken.

Een opslagruimte geeft je ook de ruimte om nog te groeien. In een garage of schuur staan toch vaak persoonlijke spullen, hierdoor kun je er maar een paar dozen aan voorraad kwijt. De opslagruimte daarentegen kun je helemaal vol zetten met jouw producten. Dit stelt je dus in staat om veel meer in te kopen. Aangezien je toch de ruimte hebt, kun je de opslagruimte beter optimaal benutten.

Je kunt de producten ook beter ordenen omdat dit een vaste plek wordt om je voorraad op te slaan. Zet jouw persoonlijke opslagruimte dan ook vol met rekken, zodat je de producten goed kunt ordenen. Dit is vooral handig als je verschillende producten verkoopt. Zo kun je bijvoorbeeld kleuren of maten van elkaar onderscheiden. Zo zorg je ook voor een sneller inpak proces.

Over inpakken gesproken, dat hoort natuurlijk ook bij online ondernemen. Zo’n opslagruimte stelt je ook in staat om een inpak plek te realiseren. Daar heb je immers vaak geen plek voor als dat thuis moet. Gelukkig heb je in een opslagruimte daar plek genoeg voor.

Zorgt voor extra reclame

Een opslagruimte kan natuurlijk ook zorgen voor extra reclame. Hierdoor kun je de naamsbekendheid van je bedrijf weer vergroten. Zorg dus altijd dat je een bord met je bedrijfsnaam ophangt. Dit leidt ertoe dat potentiële klanten jouw bedrijf online gaan opzoeken. Zorg er dan wel voor dat je ook daadwerkelijk online te vinden bent. Een website en social media kanaal is al voldoende.

Houdt er wel rekening mee dat zo’n opslagruimte ook inbraakgevoelig kan zijn als mensen weten wat er in staat. Zorg daarom dat je goed beveiligd bent. Een camerasysteem en alarm is altijd goed om aan te schaffen. Dat geeft jezelf ook een veel fijner gevoel, aangezien er voor veel waarde staat opgeslagen. Bovendien doen meerdere en verschillende sloten op de deur ook al veel.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *