Gepersonaliseerde cadeaus van Wanapix

Stel, iemand in jouw omgeving heeft net zijn of haar kersverse huis ingericht en geeft een housewarming. Of iemand gaat trouwen of viert zijn verjaardag. Op die momenten moet je uiteraard een cadeau meebrengen. Maar, wat geef je iemand, die net heel zijn huis van boven naar beneden heeft ingericht bijvoorbeeld? Dat kan wel eens een hele klus worden, Daar hebben wij wel een aantal originele cadeautips voor, want met een gepersonaliseerd cadeau zit je altijd goed!

Gepersonaliseerde Mok

Een gepersonaliseerde lamp

Een lamp als cadeau? Een lamp die gepersonaliseerd is? Dat bedoelen we inderdaad echt. Je kunt een lamp kopen, waarbij je het ontwerp zelf kan personaliseren met een foto of tekst. Denk bijvoorbeeld aan een foto van hun gezin of een mooie quote. Er wordt dan een lamp ontworpen op een houten of plastic voet of in een houten frame. Zo’n lamp is bijvoorbeeld ideaal voor op de nachtkastjes in de slaapkamer. Verstandig is om er dan altijd twee te kopen, zodat de balans behouden wordt.

Een leuke spaarpot

Voortaan sparen we voornamelijk via de bank door verschillende spaarrekeningen te openen. Sparen door een spaarpot vol met geld te stoppen is niet echt meer van deze tijd. Daarom is het juist leuk om er een te geven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld sparen voor een nieuw doel, want of ze nou net een huis hebben ingericht of getrouwd zijn, beide zaken kosten enorm veel geld. Een spaarpot kunnen ze daarom wel gebruiken en voornamelijk een waar al geld in zit. Je kunt er natuurlijk een startkapitaal in doen om ze alvast een eindje op weg te helpen en het cadeau compleet te maken. Dit cadeau is vooral ideaal voor de mensen die snel geld uitgeven en juist niet kunnen sparen. Dan is dit cadeau nog een extra herinnering, dat sparen niet zo moeilijk hoeft te zijn. Met dit cadeau help je ze dan meteen een eindje op weg, niet alleen door het geld, maar ook door de spaarpot te geven.

Een deurmat met een boodschap

Een deurmat is precies zo’n item, waarvan iedereen denkt en vindt dat ze het niet nodig hebben, maar waar ze eigenlijk wel heel blij mee zijn. Een deurmat is namelijk echt wel een belangrijk item voor in de gang. Het zorgt er namelijk voor dat niet alle viezigheid mee naar binnen wordt genomen. Automatisch betekent dit ook dat ze minder snel zouden moeten stofzuigen waarschijnlijk. Dat is natuurlijk een groot voordeel en een reden om een nieuwe deurmat cadeau te geven. Je kunt dit cadeau zo persoonlijk maken als je zelf wil.

Kokos Deurmat

Een paar kaarsen

Iedereen houdt toch van kaarsen en dan voornamelijk van geurkaarsen? Tegenwoordig is het een trend om deze voornamelijk als interieur items te kopen. Ze zijn niet per se om aan te steken voor de sfeer en de gezelligheid, maar fungeren meer als accessoire, zoals een vaas dat bijvoorbeeld ook is. Uiteraard kun je de kaars wel aansteken, want dan ruikt het binnen ook meteen weer lekker. De kaars is ook te personaliseren door een foto op het deksel te laten bedrukken. 

Een leuk spel

Spelletjes zijn voor alle leeftijden en daarom is dat nog altijd een ideaal cadeau om te geven. Je kunt nu zelfs je eigen spelletjes maken, door bestaande spellen te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een stok kaarten persoonlijk maken door met foto’s te werken. Hetzelfde geldt voor memory en UNO bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er nog verschillende puzzels te bestellen, die je ook weer zo persoonlijk kunt maken als dat je zelf wil. Puzzels zijn zelfs niet alleen maar van karton te koop, maar ook van hout en met magneet tegenwoordig. Dat zijn pas originele cadeaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *