Dit buitenspeelgoed zijn een must-have voor jouw kinderen

Glijbaan in je tuin

Een kind heeft nooit genoeg speelgoed. Als de ene speelgoedpop binnen is, wordt er alweer met de volgende geadverteerd. Als ouders is het soms moeilijk bij te houden wat er nu weer populair is en leuk is om cadeau te doen. Wij kunnen een handje helpen, want met dit buitenspeelgoed zit je altijd wel goed. De producten zijn tijdloos en zijn altijd leuk om bijvoorbeeld als verjaardagscadeau te geven. 

1. Trampoline

Een trampoline is het cadeau wat je wil geven en wat je kinderen willen krijgen. Uren kun je ze in de tuin laten, terwijl zij een gat in de lucht blijven springen. Voor kleine kinderen is een kleine trampoline natuurlijk geschikt. Heb je meerdere kinderen? Dan kun je misschien beter voor een groter formaat gaan. Om veiligheid te garanderen kun je ervoor kiezen om de trampoline in de grond te graven of om een veiligheidsnet erbij te kopen. 

2. Glijbaan

Een glijbaan voor in de tuin, daar maak je elk kind blij mee. Als ouder hoef je niet meer verplicht naar de speeltuin, want je hebt gewoon een glijbaan in je tuin. Zo kun je ook beter op je kinderen letten en hebben zij natuurlijk wat meer vrijheid. Een glijbaan is een tijdloos product en is in verschillende soorten verkrijgbaar. De meest bekende kinderglijbanen zijn die van de merken: Feber, Little Tikes en Smoby. Doordat er verschillende merken op de markt zijn, heb je ook veel keus. Zo bestaan er bijvoorbeeld kinderglijbanen met waterfunctie en kinderglijbanen die je aan elkaar kunt koppelen. Zo heb je een kleine glijbaan, die je aan elkaar kunt maken, waardoor je van 190 cm naar 330 cm glijlengte gaat. Dat is nog eens een pret! Een glijbaan met waterfunctie is natuurlijk fijn om te hebben in de zomermaanden. Als je ‘m in een zwembad kan laten uitmonden, hebben de kinderen hun eigen waterbaan! 

3. Speelhuisje

Voor binnen heb je keukentjes en poppenhuizen, voor buiten zijn er speelhuisjes verkrijgbaar. Kindjes kunnen zichzelf hierin terug trekken en gezellig met elkaar spelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld picknicken in het huisje of schuilen voor de regen. Sommige huisjes zijn best een grote uitgave, maar zolang er goed mee om wordt gegaan, kunnen ze er lang van genieten. 

4. Step

Een step is het soort buitenspeelgoed, waar niet per se mee in de tuin gespeeld hoeft te worden. Kindjes kunnen ook een rondje om het huis steppen bijvoorbeeld. Anders dan bovenstaand buitenspeelgoed, nemen steppen veel minder ruimte in beslag. Je hoeft alleen een hoekje vrij te maken in de schuur of garage om de step neer te zetten. 

5. Buiten spellen

Is jouw kind dol op bowlen of op boter-kaas-en-eieren? Dan hebben we goed nieuws! Bij Scala XL zijn deze spellen verkrijgbaar voor buiten. Kinderen kunnen zo oefenen voor een bowling middag met de familie of leren blikgooien voor op de kermis. Deze spellen zijn leuk om cadeau te geven aan je kindjes, maar je kunt ze ook inzetten voor een kinderfeestje. Niet meer standaard bowlen of zwemmen, maar een klein toernooitje voor de kids. Zo hebben de kinderen eens een ander kinderfeestje dan normaal. En jij bent de creatieve ouder door dit buitenspeelgoed voor ze in te zetten. Gebruik voor het toernooi de volgende spellen: bowlen, boter-kaas-en-eieren, croquet, het werpspel, ringwerpspel, zaklopen, darten en blikgooien. Met deze 8 spellen kun je in de tuin een klein parcour uitzetten. Degene met de meeste punten heeft uiteraard gewonnen. 

Je kunt dit buitenspeelgoed natuurlijk altijd gebruiken om een kleine kermis na te bootsen of je nou een kinderfeestje hebt of niet. Daag de rest van het gezin uit met een ouderwets potje bowlen of speel een wedstrijdje zaklopen. Plezier hebben jullie gegarandeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *