Polycarbonaat platen 16mm: sterker en lichter dan glas

0
(0)

Steeds meer mensen ontdekken dat kanaalplaten ideaal zijn om te gebruiken als dakplaten. Zo zorgt de X-structuur die door de platen loopt voor extra soliditeit. Polycarbonaat kanaalplaten met een dikte van 16mm zijn sterk en duurzaam. Ze zijn lichter dan glas en geschikt om grotere overspanningen mee te creëren. We vertellen u meer over de mogelijkheden van deze platen.

Polycarbonaat Platen

Bouw een veranda met kunststof platen van 16mm

Een veranda, een uitbouw, een kas. Het verlengen van de ruimte achter het huis door een overkapping te monteren over het terras is een droom die steeds meer mensen realiseren. U verlengt de tijd die u buiten op uw terras kunt zitten door een veranda te installeren, waaronder u goed beschut bent tegen de weersomstandigheden. Polycarbonaat platen 16mm maken een overspanning van 80 centimeter en passen op veel frames. Voor grotere overspanningen zijn er platen met grotere afmetingen.

Kanaalplaten: kies de gewenste maat en kleur

Polycarbonaat kanaalplaten zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen, zodat u niet zelf de goede maat hoeft te zagen. Ook blijven er dan geen reststukken over. Aangezien de platen vaak voor een uitbouw worden gebruikt, zijn de kleuren waar u uit kunt kiezen helder en opaal. Voor een veranda met veel lichtinval zijn heldere platen ideaal, die beschikken over UV-bescherming. Een plaat in opaalkleur laat 60% licht door, biedt UV-bescherming en zorgt voor een betere zonwering.

Online kunststof specialist met platen op voorraad

Kunt u extra stevige platen gebruiken voor uw bouwwerk in de tuin, dan zijn polycarbonaat platen 16mm een goede keuze. Een online kunststof specialist, zoals Kunststof Forte, levert deze platen snel bij u af. Met polycarbonaat heeft u een materiaal dat slagvast, brandvertragend en inbraakwerend is. Het is maar liefst 250 keer sterker dan glas en vrijwel onbreekbaar. Niet alleen voor een veranda, maar ook als windscherm of beschermplaat is dit type kunststof plaat een goede keuze.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *