Ontdek het mooie design van Peha schakelmateriaal

Peha is al vanaf 1922 gespecialiseerd in schakelmateriaal en is een hoog gewaardeerd merk onder elektriciens. Omdat er wordt gedacht aan zowel de eindgebruikers als de installateurs tijdens het ontwerpen van het schakelmateriaal, is Peha schakelmateriaal niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook eenvoudig te monteren.

Peha schakelmateriaal

Peha weet wat design is

De Peha Standaard serie is nog altijd het populairst. De vierkante afdekramen met ronde hoeken en rechthoekige bedieningswip zijn in vele kantoren, huizen en ziekenhuizen bekend. De Standaard alpinwit reeks is ook nog eens antibacterieel. Maar Peha biedt meer dan je standaard schakelmateriaal. Zo is de Nova Tangenta serie met ovale ergonomische kantelschakelaar echt uniek qua vormgeving. En voor de Peha Dialog serie zijn er naast de simpele smalle zwarte en witte afdekramen ook zwarte afdekramen met chroomkleurige of gouden randen beschikbaar. Een omgeving met schakelmateriaal zoals dat straalt eigenzinnigheid en eigentijdsheid uit.

Peha opbouw schakelmateriaal

Ook voor opbouw schakelmateriaal kunt u bij Peha terecht. Opbouw schakelmateriaal is makkelijk te plaatsen omdat je niet moeilijk hoeft te doen met bedrading in de muur. De Peha Opbouw serie bevat al de opbouw schakelaars en opbouwstop contacten die je nodig kan hebben in een traditionele crème of alpinwitte kleur. Daarnaast heeft Peha nog een waterdichte optie. Dit schakelmateriaal met grijze behuizing en antracieten klep of bedieningswip heeft een beschermingsgraad van IP54. Hierdoor kan je het buiten plaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn voor kortsluiting. Peha schakelmateriaal is verkrijgbaar bij de betere elektro winkels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share