Jezelf buitengesloten? Dit is wat je moet doen

0
(0)
Je bent al te laat, en je bent snel het huis uit gelopen. De deur valt achter je dicht en je hebt ineens door dat je jouw sleutel vergeten bent. Je hebt jezelf buitengesloten, wat nu? Geen zorgen; in de meeste gevallen zijn er een aantal dingen die je kunt doen in deze vervelende situatie. Hieronder leggen we je graag uit hoe.  

Inbreken in je eigen huis

Inbreken in je eigen huis

In de meeste gevallen moet je gaan inbreken in je eigen huis. Het klinkt eng, maar in veel gevallen is dit niet zo lastig als je denkt. Om in de toekomst zeker te zijn dat anderen dit niet met succes ook bij jouw huis proberen kun je een Cilinderslot kopen bij Deur-cilindersloten.nl Zodat anderen niet hetzelfde idee krijgen en de volgende tips gebruiken om jouw huis in te komen.  

Bankpasje

Het gemakkelijkste is om eerste te proberen om met een bankpasje binnen te komen. Als je jouw deur niet op slot hebt gedaan, kun je voorzichtig en met kracht het bankpasje tussen de deur doen. Schuif vervolgens langzaam je bankpasje naar beneden. Let wel op dat deze niet afbreekt. Je voelt vervolgens de dagschoot terugschieten en je kunt je deur weer openen. 

Andere ingangen proberen

Heb je misschien een raam open laten staan? Of is er een andere deur die wat gemakkelijker opengaat? Niet slim natuurlijk, maar wel toevallig handig op dit moment. Wees voorzichtig en kijk of je toch binnen kunt komen. 

Je sleutels op verschillende plekken

Natuurlijk ligt het voor de hand, maar we adviseren je je sleutels te verstoppen op een goede plek voor noodgevallen als deze. Vergeet niet ze echt goed te verstoppen en de sleutel er na gebruik weer terug te leggen. Daarnaast kun je eventueel ook je buren vragen of ze jouw sleutels bijhouden voor gevallen als deze. Natuurlijk kun je ook vrienden of familie die dicht in de buurt zijn bellen en vragen of ze jou willen voorzien van jouw reserve sleutel.

Omdat het is gebleken dat sloten snel gekraakt worden en dat het gemakkelijker is om in te breken dan wij denken, adviseren wij zeker om te kijken naar het gebruiken van een cilinderslot. Dit kan namelijk de kans op inbraak tot wel 90% verminderen. We hopen dat deze tips je helpen om voor te bereiden voor deze situatie.  Zodat je toch binnen kan komen wanneer je jezelf hebt buitengesloten en je huis goed te beveiligen tegen mogelijke inbraken.

Naast een goed cilinderslot, is een alarmsysteem ook aan te bevelen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F