Tafelblad of luifel maken van watervaste okoume multiplex 18mm

1
(1)

Okoume is een West-Afrikaanse houtsoort. Je ziet dit hout, dat zeer geschikt is voor gebruik buiten, veel in boeidelen, overkappingen en op jachten. De watervaste platen zijn verkrijgbaar in diverse diktes vanaf 6 mm en 8 mm en in verschillende formaten voor hobbyisten en doe-het-zelvers. We vertellen hier meer over okoume multiplex van 18 mm dik. Wat zijn de pluspunten van het plaatmateriaal en waar gebruik je het voor?

Waterbestendig Multiplex - Greenbasic

De voordelen van okoume multiplex 18mm

Okoume multiplex heeft een aantrekkelijke uitstraling, die te danken is aan de rosérode kleur. Het heeft een glad oppervlak, zodat je het gemakkelijk kan schilderen en is watervast verlijmd. We zien momenteel dat veel mensen okoume multiplex 18mm gebruiken voor tafelbladen en vensterbanken. Het materiaal is licht van gewicht, maar heel sterk dankzij de kruislings op elkaar verlijmde fineerlagen. Het is voordeliger dan berken multiplex met dezelfde dikte en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo heb je voor wat betreft kwaliteit en uitstraling een goede aankoop.

Waarvoor gebruik je okoume multiplex plaatmateriaal?

Platen met een dikte van 6 mm of 8 mm zijn ideaal als modelbouwhout of figuurzaaghout. Je kan er met kinderen bijvoorbeeld een tekening op branden. Voor grotere klussen, zoals een dakrand, luifel, reclamebord of binnenbetimmering in vochtige ruimtes heb je okoume multiplex van 18 mm nodig. Je kan het hoogwaardige plaatmateriaal dan het beste op maat laten zagen, zodat je niet onnodig veel materiaal overhoudt. Vaak kan je bij de webshop waar je bestelt aangeven welke afmetingen je nodig hebt.

Green Basic biedt jongeren een toekomst

Een bedrijf dat graag met je meedenkt en gaat voor passende oplossingen is Green Basic. In deze onderneming leren jongeren met autisme via een leertraject hoe het er in een werkomgeving aan toegaat en worden ze voorbereid op de arbeidsmarkt of een opleiding. Je kan je okoume multiplex van 18 mm bij deze webshop op maat bestellen, waar het tot op de millimeter nauwkeurig voor je wordt afgezaagd. De jongeren pakken je bestelling in en maken deze klaar voor verzending.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 1 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Eén gedachte over “Tafelblad of luifel maken van watervaste okoume multiplex 18mm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *