Tijd voor een nieuwe tuininrichting!

De zon schijnt alweer een tijdje en onze handen beginnen te jeuken om de tuin aan te pakken. De lente is namelijk perfect om een andere uitstraling aan de tuin te geven. Het kan nog wel eens lastig zijn om dan met verschillende ideeën te komen. We zetten wat producten voor jou op een rijtje, waar jouw tuin helemaal van opknapt. Grote kans dat je hier inspiratie uit kunt halen!

Sauna in je tuin

Een nieuwe BBQ

Het is tijd voor een nieuwe tuininrichting en voor een nieuwe BBQ. Want wie heeft er ooit bedacht dat er één iemand heel de avond in de rook moet staan om voor alle anderen vlees te bereiden. Als je er zo over nadenkt is dat toch eigenlijk heel ongezellig? In principe staat er altijd iemand afgezonderd van de rest. Terwijl een BBQ organiseren juist gezellig hoort te zijn. Daar hebben ze iets op bedacht, namelijk de Ofyr. Dit is een BBQ, waar je met z’n alle omheen kunt zitten of staan. Zo kun je je eigen eten bereiden, net zoals met gourmetten. Bovendien kun je tijdens het bakken heerlijk bijkletsen onder het genot van een borrel. Zo maak je een BBQ-feest tenminste weer gezellig! Een Ofyr is daarom een echte aanwinst voor jullie nieuwe tuininrichting. 

Een heerlijke sauna

Normaal gesproken zul je vast naar een Spa gaan om te genieten in een sauna. Maar, wat als je ook thuis in zo’n cabine kunt stappen? Te allen tijde kun je dan genieten van jouw buitensauna in je tuin. Ideaal als je net terugkomt van een lange werkdag op kantoor of juist van een zakenreis, waarbij je lang moest stilzitten. In jouw eigen buitensauna kom je heerlijk tot rust en wel op de momenten die jij wil. Je hoeft niet langer meer rekening te houden met de openingstijden van de SPA. Zo’n buitensauna scoor je gemakkelijk bij hottubselect, die verschillende sauna’s verkopen. Je hebt de keuze uit een elektrische en een houtgestookte sauna. Een elektrische sauna kost uiteraard meer energie dan een houtgestookte. 

Het voordeel van een buitensauna is niet alleen dat je er te allen tijde van kunt genieten. Je kunt deze ook nog eens geheel samenstellen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen voor een extra spotje hier en daar of juist een getinte glazen deur. De laatste optie is wellicht verstandig als je een sauna in de tuin hebt staan. Daarnaast kun je een sauna ook helemaal op maat laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld een verkleedruimte erbij laten ontwerpen. 

Een mooie hottub

Hoe fijn is het om ‘s avonds na je werk even in een hottub te stappen. Kom lekker tot rust met een borrel of een glaasje fris terwijl je met je partner de dag doorspreekt. Zo’n hottub in je tuin is ideaal als het buiten nog net niet warm genoeg is ‘s avonds, zoals op de lente avonden bijvoorbeeld. Afhankelijk van de grootte van de hottub, kun je natuurlijk nog meer mensen uitnodigen. Het is een ideale manier om een BBQ avond bijvoorbeeld af te sluiten, maar ook elke andere borrel. Er zijn natuurlijk eindeloos veel opties als het om het uitkiezen van een hottub gaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houten en kunststof hottubs en voor elektrische en houtgestookte hottubs. In de tijd van nu, met stijgende energieprijzen is een houtgestookte hottub het meest ideaal. Je verbruikt dan namelijk weinig tot geen energie en bovendien is de hottub snel warm. Een houtgestookte hottub is zowel in hout als in kunststof te verkrijgen. Bedenk zelf wat het beste bij jullie past. Qua uitstraling geeft het weinig verschil, omdat beide varianten een houten look hebben. Hierdoor passen ze vrijwel in iedere tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *