Waarvoor wordt een oliepomp gebruikt?

0
(0)

vierbalken.nl - ancotech

Metalen delen, die over elkaar bewegen, moeten goed gesmeerd worden. Daarom wordt er bij een automotor een oliepomp gebruikt. Bij een automotor zal de oliepomp de  gezeefde olie aanzuigen. Via een oliefilter wordt de olie door leidingen naar de verschillende lagers in de motor geperst. Door goed met de juiste olie te smeren, zult u bereiken dat de motor soepel blijft lopen. De oliepomp is die onder in het motorblok is gemonteerd, bevindt zich gedeeltelijk in de carterpan. De oliepomp wordt door gebruik te maken van een ketting of tandwielen aangedreven.  Wanneer er niet voldoende wordt gesmeerd, zullen de onderdelen van de motor snel stuk gaan. De metalen delen zullen elkaar raken tijdens het over elkaar bewegen. Dat is vooral bij een te lage oliedruk. Om dat te voorkomen moet u bij een te lage oliedruk snel naar de garage gaan. In de garage zullen ze motor nakijken en de oliedruk weer op peil brengen

Waar kunt u een oliepomp aanschaffen?

U kunt op het gebied van smeersystemen en smeertechnieken terecht bij Ancotech. De firma is opgericht in 1996 en is een expert op het gebied van smeertechnieken en smeersystemen. Door gebruik te maken van de kennis van Ancotech kunnen  bedrijven hun productie verbeteren. Ook zullen, door de juiste smeertechnieken te gebruiken, de onderhoudskosten verminderen. Het energieverbruik zal lager zijn bij een goede smering. Ancotech is dealer en importeur van het merk “Lincon Industrial”. Er is onderling een goed samenwerkingsverband.

Levering van smeersystemen

Wanneer u materialen nodig heeft op het gebied van smeersystemen, dan kunt u die bij Ancotech aanschaffen. Alle onderdelen van smeersystemen kunnen snel geleverd worden. Ze kunnen snel leveren, omdat er wordt gewerkt met eigen voorraadsysteem. Ancotech heeft een service en installatie team. Ze kunnen u ondersteunen als u problemen heeft met het monteren van de producten die door Ancotech geleverd zijn. De vakmensen van Ancotech zijn VCA gecertificeerd. Ook bij het inbouwen van een oliepomp kunt u gebruik maken van de vaklieden van Ancotech. De vaklieden zullen u de juiste oplossing aanbieden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *