Maak je interieur klaar voor de feestdagen

0
(0)

De feestdagen staan voor de deur, dat betekend gezellige dagen met vrienden en familie, veel thuis zijn en mensen bij jou thuis uitnodigen. Je kent het vast wel, de familie komt elk jaar bij jou thuis voor het kerstdiner aan dezelfde keukentafel met dezelfde raamdecoratie voor de ramen. We willen ervoor zorgen dat die winterse gezelligheid ook terug te zien is in je interieur. Met verschillende materialen en textiele creëer jij meer diepte in je woonruimte. In dit artikel worden verschillende trends besproken die niet mogen missen in je interieur voor de feestdagen.

Interieur Woontrends

Slimme raamdecoratie

Er werd net al even kort naar gerefereerd maar wanneer was de laatste keer dat bij jou in huis de raamdecoratie is vervangen? Dat is waarschijnlijk al een hele tijd geleden. Er bestaat nu namelijk raamdecoratie die zo slim is dat jij het in de winter lekker warm houdt in huis. Ook kan je nu raamdecoratie bedienen met je stem. Slimme raamdecoratie is niet alleen handig als je bijvoorbeeld je handen vol hebt tijdens het bereiden van het kerstdiner. Slimme raamdecoratie zorgt er namelijk ook voor dat het een stuk gezelliger is in huis. Door je elektrische rolgordijnen goed af te stemmen op de rest van je interieur kan dit voor veel eenheid zorgen.

Sfeerverlichting

Licht mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de donkere dagen. Niemand wil in het donker zitten tijdens deze koude en gure dagen. Zorg er daarom voor dat jij goede (slimme) sfeerverlichting in huis hebt. Licht alle hoeken van de ruimte goed uit. Je zult zien dan je woonruimte een stuk rijker en gezelliger aanvoelt met een paar goede sfeerlampen.

Geuren

Geur wordt vaak vergeten in een interieur. Maar naast kleur is geur ook een heel belangrijk element in je huis. Dit kan het winterse gevoel nog extra aanwakkeren. Als je denkt aan winterse geuren denk je natuurlijk direct aan kruidnagel, kaneel en sinaasappel. Dit kan in allemaal verschillende manieren. Denk aan geurkaarsen, stokjes, oliën of een heerlijke houthaard.  

Zachte stoffen

Als je aan de winter denkt denk je natuurlijk aan lekkere zachte dekentjes en lekker tegen elkaar aanzitten op de bank met een kop warme chocolademelk. Maak je interieur lekker aaibaar met verschillende kussentjes, plaids en dekens van lekkere zachte stoffen. De voorkeur gaat uit naar warme kleuren om zo dat extra knusse gevoel te creëren

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F