Zo voorzie je je badkamer van extra comfort

0
(0)

Kijk je ook iedere keer weer uit naar dat ontspanningsmomentje in de badkamer? Heb je een dag lang gewerkt en is het tijd om jezelf even te verwennen? Een snelle douche of een uitgebreid bad? In de badkamer besteed je onbewust veel tijd. Daarom is het belangrijk dat dit een fijne en comfortabele ruimte is. In dit artikel lees je alles over hoe je extra comfort kunt toevoegen aan je badkamer. 

Comfort in je badkamer

Creëer rust in de badkamer

Meer ruimte geeft meer rust. Heb je genoeg ruimte in je badkamer, dan zul je ook meer rust ervaren. Heb je een kleine badkamer? Dan zijn er genoeg trucjes om dit aan te passen. Je kunt namelijk douchedeuren inklappen zodat dit een open ruimte is wanneer je de douche niet gebruikt. Extra grote tegels laten je badkamer een stuk groter lijken. Ze zorgen namelijk voor een rustige uitstraling. Door grote tegels te gebruiken zijn er ook minder voegen nodig wat makkelijker schoon te maken is. Zorg ook voor goede opbergmogelijkheden. In de badkamer heb je vaak veel spullen staan die je goed op moet kunnen bergen. Een kastje achter de spiegel, verschillende bakjes die je kunt neerzetten of een kasje onder je wasbak. Een nieuwe verflaag aanbrengen met een rustgevende kleur, doet wonderen

Maak je badkamer wat luxer

Niets is zo ontspannen als het luxe gevoel alsof je op vakantie bent. Pas dit dus ook toe in de meubels van je badkamer. Laat in je badkamer daarom zwart terugkomen. Zo kun je de kleur van je kraan bepalen, de radiator of douchedeuren zwart maken bijvoorbeeld. Ook kun je groen toevoegen aan je badkamer. Groen heeft een frisse uitstraling en brengt wat kleur in je badkamer. Zorg ervoor dat de badkamer de plek is waar je alles in huis hebt op het gebied van verzorging.

Nu nog sfeer in je badkamer

Het verwenmoment is helemaal afgemaakt wanneer je natuurlijk een lekker geurtje en kaarsjes neerzet. Zo kun je heerlijk tot rust komen. Comfort creëer je zelf en daarom kun je het helemaal indelen zoals je zelf wilt. Zet eventueel een muziekje aan en plan de hele avond vrij zodat je lekker in bad kunt.

Kijk je er ook al naar uit om je badkamer om te toveren tot een plek waar jij je helemaal comfortabel voelt en tot rust kunt komen? Hopelijk heb je voldoende inspiratie opgedaan en genoeg tips gekregen om te starten met je badkamer. Gun jezelf wat rust!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Eén gedachte over “Zo voorzie je je badkamer van extra comfort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F