Lampen op zonne-energie en windenergie

0
(0)
Solar verlichting
Decorative Kleine Solar Tuin Verlichting. Solar lampen in een rij tussen de planten

Uw groene energie alternatief

Er was eens een dag van duisternis. De aarde was bedekt met wolken. De sterren waren klein en ver weg. De zon scheen, en het leven bloeide. Slechts kleine naalden van dennenbossen vulden de aarde. Maar vandaag de dag kunt u de kracht van de zon en de wind benutten om uw huis van stroom te voorzien met zonne-energie en hernieuwbare energie.

Wat zijn lampen op zonne-energie?

Lampen op zonne-energie worden aangedreven door zonnecellen. Om de kracht van de zon te benutten, moeten fotovoltaïsche zonnepanelen worden vervaardigd. De zonnecellen vangen de zonnestralen op in de vorm van energie. De zonnecellen produceren dan gelijkstroom die naar een batterij of naar het elektriciteitsnet van uw huis wordt gestuurd via de elektrische bedrading. U beschikt nu over zonne-energie voor het grootste deel van uw stroomvoorziening.

Wat zijn lampen op zonne-energie?

Deze lichten komen in een grote verscheidenheid van stijlen, grootte en functie. De zonne aangedreven lichten kunnen voor landschap, Marine, postbode, cookout cabine, opwaartse vaten, vlagpolen, schuren, oprijlanen en tuinaccenten worden gebruikt. De zonnelichten zijn groot overal u een hoge blootstelling aan de zon hebt. Zij komen in een verscheidenheid van kleuren zoals wit, amber, brons, lichtgroen en veel meer. De zonne (PV) lichten komen ook in een grote verscheidenheid van grootte u kunt kiezen van. Lampen op zonne-energie komen in een verscheidenheid van stijlen en maten. Ze zijn veelzijdig en kunnen in elk landschap worden gebruikt zonder het inhuren van een elektricien. 

Soorten Lampen op zonne-energie

Op zonne-energie werkende lampjes zijn heel goedkoop, omdat ze maar 12V zonlicht nodig hebben om te beginnen schijnen. De lichtjes verzamelen de hele dag energie van de zon en ’s nachts, als het opladen is voltooid, komen de lichtjes tot leven en verlichten ze ’s nachts uw huis, oprit of tuin zoals deze tuinfakkels.

Accentverlichting op zonne-energie en mini-zonnelichtjes. Er zijn lampen op zonne-energie die kunnen worden gebruikt om hoge brandpunten accent op uw tuinen, straten, patio’s, dekken of overal waar u wilt dat extra beetje licht voor het gaan van een lange nacht. Accentverlichting werkt met laagspanning of solarverlichting, meestal laagspanning omdat de solarverlichting er in zoveel stijlen en kleuren is.

Zonne-energie aangedreven pad lichten en zonne-spotlights. Solar lampen helpen u uw oprijlaan te verlichten met deze paaltjes, wat het wandelen of rijden prettigen maakt. Ook in de voor-en achtertuinen, om uw huis meer zichtbaar te maken voor uw buren en bezoekers. Solar pad lichten zijn geweldig voor voering flagstone of bestrating. Zij zijn typisch 3-4 – 5 voet lang, en een lichtbron kan gemakkelijk op de bovenkant van het licht worden geplaatst zodat geen draden nodig zijn om te installeren.

Solar spotlights kunnen worden gebruikt op vlaggenmasten in prominente buitenomgevingen om ingangen, brievenbussen en bankjes te markeren. Solar spots zijn ideaal voor zowel de voor- als achtertuin, vooral als u de hoeveelheid verlichting wilt uitbreiden naar de straat, zoals u ziet in sportstadions.

Lampen op zonne-energie zijn niet al te duur. U kunt een lamp op zonne-energie vinden voor minder dan €50. In plaats van elke paar maanden een nieuwe lamp te bestellen, ga voor zonne-energie!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

C7CF05518FA52FED1F267F82F236A57F